BLOG

BLOG

İSTANBUL'UN ANADOLU YAKASI’NDA KEYİFLE KAHVE İÇEBİLECEĞİNİZ 8 MEKÂN


İstanbul’da birçok kahveci, kendi kahvesini getiriyor ve kendisi kavuruyor. Tatlı mekânları ile de bu taze kahveleri kahveseverlere sunuyorlar. İstanbul’un her iki yakasında da oldukça lezzetli kahve yapan mekan var. Biz de bu yazımızda, Anadolu Yakası’nda bulununan, keyifle kahvenizi yudumlayabileceğiniz mekanları sizin için sıraladık. Bu mekanlarda, ister tek başınıza kitabınızı okuyarak sakin anlar geçirebilir, isterseniz de sevdiklerinizle keyifli sohbetler edebilirsiniz. İyi okumalar diliyoruz!
 

Fahriye Cafe

Nostaljik detaylarla donatılan Fahriye Cafe’de, kendinizi zaman yolculuğuna çıkmış gibi hissedeceksiniz. Mekana girdiğiniz anda sizi saran o retro havadan kolay kolay çıkamayabilirsiniz, bizden söylemesi! Fahriye Cafe’nin birbirinden leziz tatları barındıran geniş menüsü ve taptaze aromalı kahveleri, hem gönlünüze hem de damak zevkinize hitap edecek. Kadıköy Moda’ya yolunuz düşerse, Fahriye Cafe’de favori kahvenizin yanında meşhur kurabiyeden de sipariş vermeyi unutmayın! :) 

Adres: Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi & Leylek Sokak 3/A, 34710 Kadıköy/İstanbul

 

Cafe MU

Cafe MU, geniş ve ferah iç mekanıyla, Yel Değirmeni’nin sokaklarını izleyebileceğiniz kapı önü sandalyeleriyle ve enfes kahveleriyle Kadıköy tarafında gidilebilecek en keyifli mekanlardan. Favori kahvenizi Kadıköy’ün renkli manzarasına bakarak yudumlamak size iyi gelecek! :)

Adres: Rasimpaşa Mahallesi, Karakolhane Caddesi, No. 46/A, Kadıköy, İstanbul

 

Drip Coffeist

Damlatarak demleme tekniğinin İstanbul'daki önemli temsilcilerinden bir tanesi olan Drip Coffeist'in oldukça lezzetli kahveleri bulunuyor. Eğer mekâna giderseniz kavrulma ve çekilme aşamalarının olduğu keyifli görsel şölenlere de tanıklık edebilirsiniz. 

Adres: Suadiye Mah., Bağdat Cad., Şaşkınbakkal Noter Sok. 17/C, 34740 Kadıköy, İstanbul
 

Cherrybean Coffees

Moda'nın en tatlı kahvecilerden biri olan Cherrybean, güzel bir bahçeye sahip. Aynı zamanda da güzel bir dekorasyona... Bu yüzden, bu hoş mekânda kahvenizi ferah bir şekilde yudumlayabiliyorsunuz. Eğer şehrin hareketine bir kahveyle mola vermek isterseniz burası tam da aradığınız mekan.

Adres: Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi, No. 122, Kadıköy, İstanbul

 

Hatr-ı Kahve

Beylerbeyi'nin semt kahvecisi olan Hatr-ı Kahve, tatlı ve rengarenk dekorasyonuyla sizleri bekliyor. Ayrıca nostaljik semt havasını buram buram hissedeceğiniz Hatr-ı Kahve'de oldukça tatlı fincanlar kullanılıyor. Burada kahvenizi keyifle yudumlarken adeta bir filmin içindeymiş gibi hissedeceksiniz!

Adres: Çengelköy, Çengelköy Cd. No:24, 34680 Üsküdar, İstanbul

 

Meet Lab Coffee 

Kadıköy ilçesinin farklı noktalarında dört şubesi bulunan Meet Lab Coffee’nin soft dekorasyonu, sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıkları, taze çekirdeklerden hazırlanmış enfes kahveleri eminiz ki sizi çok mutlu edecek. Meet Lab Coffee’deyken kitabınızı keyifle okuyabilir, bu sakin atmosferin tadını dilediğinizce çıkarabilirsiniz.

Adres: Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi, No: 399 / 1B, 34740 Kadıköy, İstanbul
 

Milada Coffee

Beykoz’a yolunuz düşerse Anadolu Hisarı’nda bulunan Milada Coffee’ye uğramayı unutmayın! Sıcak ortamı ve sevimli dekorasyonuyla sizi adeta içine çeken mekan, lezzetli kahveleriyle de damak zevkinize hitap edecek. Kahve keyfinizi birbirinden enfes tatlılardan birisiyle taçlandırmayı unutmayın!

Adres: Anadolu Hisarı, Körfez Cd. 17-7, 34810 Beykoz, İstanbul

 

Coffee Company

Anadolu Yakası’nın gözdesi  Elite World Grand İstanbul Küçükyalı’da yer alan ve klasik İtalyan kafeleri andıran dekoruyla, benzersiz atmosferiyle sizi bambaşka yerlere götüren Coffee Company’de, taptaze kahvelerin çekici kokusu eşliğinde keyifli bir mola verebilirsiniz. Lezzetli kahveler, enfes pastalar ve el yapımı atıştırmalıklar için her gün 07.00 - 23.00 saatleri arasında sizleri bekliyoruz.

Detaylı bilgi için 0216 458 90 00 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: